Bästa Peer-to-peer-programvaran Att få PC: Kopiera Filer Via internet Leave a comment

Att överföra datafiler från en dator till en annan med webben är bäst att görs genom särskilda applikationer. Dessa är vanligtvis cloud lagring. Vilket i sin tur programvara to select för File Sharing.

Det enklaste sättet att kopiera filer från en dator till en annan är med hjälp av särskilda vdr providers applikationer. Fildelning application is vanligtvis impair lagring där du laddar upp din filer och tillåt andra att nedladdning dem. Nedan är några av de mest välkända programmen (vissa kan laddas ner samt några arbetar online) för File Sharing.

Introduktion

På grund av smartphones och bärbara datorer, vi har verkligen blivit mer mobil: vi har mottagen av med elektriska ledningar, tjocka filer med dokument och cases with photos. Det är bra när allt som krävs är fångat på en säker plats och samtidigt till hands ~ och detta är definitivt inte en önskemål, utan en verklig möjlighet.

Det finns helt gratis moln produkter online där du kan ladda ner de nödvändiga filerna för att frigöra hårddisk utrymme. Så att du kommer att ha tillgång till dem från alla utrustning, kunna dela dokument med två klick, och work together with kollegor över en bekväm -plattform.

pCloud

pCloud kan vara en säker moln tjänst där du kan lagra och främja filer. Insidan av gratis release har du 10 GB av remembrance tillgängligt, och betalda typer upp till 2 TB. Dessutom , finns det tariffer för individer – ca. 4 användare, och för företag – med ökad lagringsutrymme.

ULTRA

MEGA kan vara en pålitlig program för att hålla information och ett kommunikationsmedel inuti molnet. Med säker end-to-end-kryptering du kan dela data, arbeta tillsammans och ringa ljud och video i chattar.

Dropbox

Dropbox är en smart arbetsyta och moln lagringsområde där du kan butik dokument och dela tillgång med kollegor och partners. I den här artikeln är det bekvämt att att} dela länkar med giltighet eller i parallel att arbeta med de allmänna datafilerna, skydda dem, och behålla dem designade för en obestämd period.

Google Travel

Google Travel är en cloud lagrings system på Googles plattform. Det kan vara lämpligt för personligt bruk och affärsorganisation: det erbjuder användare med länkar, samarbete, redigering och data sharing.

OneDrive

OneDrive är Microsofts moln lagringsutrymme för hem och företag. Bevara filer och foton inuti molnet således är de definitivt nära till hands. OneDrive ger gränslös fjärrkontroll gain access to med an extra nivå av skydd för poster eller fullständiga mappar.

iCloud

iCloud är Apples impair lagring som ger dig tillgång till dina mediakanaler filer, bilder och records från någon enhet som helst. Molnet låter dig använda integrerade applikationer, store och restore lösenord via alla utrustning.

Låda

Pack – en tjänst där du kan butik dokument, bilder, videor, etc . Applikationen är tillgänglig på alla produkter, data är säkert lagrad säkert genom tvåstegsautentisering och kryptering av detta-anslutningen.

VDR

Virtuella info-rummet är ett internet lagring och samarbete program tillgängligt på virtually any enhet. Med vdr det är enkelt att dela data, visa, redigera dem utan förvarning och nedladdning hundratals papper på en gång.

Realisering

Fildelning Program kan användas from vilken utrustning som helst} , så de required filerna är alltid bekväma att “få” eller send – the main thing är att ha internet.

Record lagring produkter och tjänster är enkelt för personligt bruk work with och organisation. Du kan ladda upp ett butik av maka och barn foton, personliga dokument, och shopping för att göra detta. Och de kommer att hjälpa entreprenörer spara dyra datorer, optimera ansträngningen ett fjärrstyrt team och visa pris för att göra detta till klienter.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WeCreativez WhatsApp Support
Our customer support team is here to answer your questions. Ask us anything!
👋 Hi, how can we help?